« Späť

Napíš recenziu a získaj knihu zdarma

Napíš recenziu a získaj knihu zdarma

Aktívni a píšuci členova MojejKomunity majú o jeden ďalší dôvod takými aj zostať. S vydavateľstvom i527.net budeme všetkým členom MK pravidelne ponúkať kresťanské knihy na prečítanie zadarmo. Teda vlastne nie úplne zadarmo. :)

Každý z vás, ktorý prečíta a napíše recenziu knihy z vydavateľstva i527.net, obdrží ich nasledujúcu knihu úplne zdarma. Ak sa rozhodne napísať recenziu aj k nej, opäť ďalšiu knihu dostane zdarma a tak stále dookola. Azda vás tento čitateľský kolotoč bude baviť a pre návštevníkov MK bude prínosom vo forme pútavých recenzií zaujímavých kníh s kresťanskou tematikou.

Podmienky Recenzného Kolotoča i527.net:

  1. Prečítať jednu knihu z tohto vydavateľstva, ktorá bude poskytnutá na takéto recenzie
  2. Napísať recenziu v rozsahu minimálne 250 slov
  3. Uverejniť túto recenziu na stránke MojaKomunita.sk (www.mojakomunita.sk/web/i527)
  4. Zároveň uverejniť túto recenziu na stránkach kumran.sk a martinus.sk pri príslušnom titule
  5. Informovať o tom správcu MK a ďalšiu knihu z vydavateľstva i527.net vám MK pošle zdarma na vašu adresu


Začíname s knihu Učiteľova dcéra. Ako prvý titul si ju môžete zakúpiť v každom kníhkupectve alebo v obchodoch martinus.sk, ver.sk, kumran.sk.

Tešíme sa na vaše prvé recenzie!

Učiteľova dcéra

Romantický triler s prívlastkom druhá Jane Eyrová z regentského obdobia. Julia Klassen - Učiteľova dcéra

Emma Smallwoodová chce pomôcť svojmu otcovi, súkromnému učiteľovi, vyriešiť finančné ťažkosti, preto s ním odchádza do sídla baroneta Gilesa Westona a jeho štyroch synov. Pár dní po ich príchode sa začnú diať divné veci: kto je tou záhadnou osobou, ktorú Emma počuje hrať v noci na klavíri, hoci je hudobný salón prázdny? A kto sa vkráda do jej izby a necháva za sebou zvláštne odkazy?

Baronetovi starší synovia, Phillip a Henry, zápasia s vlastnými problémami a tajomstvami. Knihomoľku Emmu si zo školských čias pamätajú obaja, ale jedného z nich začne teraz nečakane priťahovať... 

Keď sa situácia vyostrí, dokáže Emma prísť na to, ktorému z bratov dôverovať a ktorého podozrievať?

Kniha Učiteľova dcéra vás zavedie na juhozápadné pobrežie Anglicka, do Cornwallu – známeho častými stroskotaniami lodí a poverami – kde hrdinku čaká nebezpečenstvo, skúška viery a láska.  


 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Mozu sa zapojit aj ludia, ktori este nie su aktivni a pisuci clenovia? A musia to byt knizky ktore su urcene alebo si clovek moze vybrat, co chce citat?
Odoslané 8.10.2013 10:19.
Pre pridanie recenzie je potrebné zaregistrovať sa. Registrácia je veľmi jednoduchá. Ide o knihy vydavateľstva i527, ktoré budú poskytnuté na recenziu.
Odoslané 8.10.2013 10:42 ako reakcia na Miriam.
Je toto momentalne jediny titul na recenziu? Nakolko na stranke i527 som iny nenasiel.
Odoslané 8.10.2013 11:11.
+ v ramci fair play by mohol pribudnut aj jeden pre muzsku cast populacie emoticon
Odoslané 8.10.2013 11:12.
Echo od vydavateľa: v ramci fair play - tento roman si zchuti precitali aj muzi emoticon
Odoslané 8.10.2013 11:59 ako reakcia na Lukáš Hacek.
Odoslané 8.10.2013 12:44.
Už som na túto knihu zvedavo pokukovala... a vravím si: "ak by bola vrámci programu typu knihovnička v Kumráne, aj by som si ju rada prečítala, ale kupovať sa mi (zatiaľ) nechce."
A oni to takto vymysleli. emoticon ... Nuž, počkám si na prvé recenzie od niekoho iného a uvidím aké budú ďalšie tituly nového vydavateľstva.
Odoslané 8.10.2013 14:02.
Ahoj, rada by som sa zapojila do tých recenzií...No, oplatí sa mi ešte kúpiť "Učiteľocu dcéru"? Nenapísal už niekto na daný titul recenziu? Alebo je v ponuke už iná kniha na prečítanie? Ďakujem Ti za odpoveď emoticon
Odoslané 8.10.2013 19:55 ako reakcia na Martin Lojek.
Ja myslím, že tých recenzií na jednu knihu môže byť kľudne viac. emoticon
Odoslané 8.10.2013 19:57 ako reakcia na Mira Bakerová.
Osobne mám rád viaceré recenzie. Ponúkajú mi tak možnosť daný produkt lepšie ovoňať a ohmatať si ho z viacerých strán. Myslím, že každá recenzia ponúka niečo osobné, kus seba a svoje prežívanie po uváhách z daných riadkov.
Odoslané 14.10.2013 13:00 ako reakcia na Mira Bakerová.